1. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να εκτείνεται περίπου 3.400 χρόνια. Βικιπαίδεια

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ
............................................................................................................με καθημερινή ενημέρωση
Powered By Blogger

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Για τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης ενημέρωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

    ΚΥΠΡΟΣ     

Το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας Κύπρου εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο γιατί «η κυπριακή Εκκλησία στάθηκε στο πλάι των πιο αδύναμων της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού λαού, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια δοκιμάζεται σκληρά από την κρίση και από πολιτικές επιλογές που αδίκως ταλαιπώρησαν την πλειονότητα της μεσαίας τάξης και των χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων στην Ελλάδα».
Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Χρυσόστομο για τις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης και δήλωσε ότι «οι πεφωτισμένοι πνευματικοί ηγέτες πρέπει να προτάσσουν τα στήθη στο μίσος, διότι οι θρησκείες είναι για να ενώνουν του λαούς και όχι να τους χωρίζουν».
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ευχαρίστησε τον Έλληνα πρωθυπουργό για την επίσκεψή του και είπε ότι εύχεται να πετύχει στο έργο του, γιατί «η επιτυχία του θα είναι επιτυχία του ελληνικού λαού». 
Ο κ. Χρυσόστομος ανέφερε ότι κατά τη συνάντηση που είχαν αντάλλαξαν απόψεις εφ' όλης της ύλης. 
Νωρίτερα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός επισκέφτηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου τον υποδέχτηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου, καθώς και τιμητικό άγημα της Εθνικής Φρουράς.

__________________
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ