1. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να εκτείνεται περίπου 3.400 χρόνια. Βικιπαίδεια

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ
............................................................................................................με καθημερινή ενημέρωση
Powered By Blogger

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Η Τέχνη Συναντά το Design


Η   ΤΕΧΝΗ   ΣΥΝΑΝΤΑ  ΤΟ  Design

"e X p l o n d i n g  Δυναμιτίζοντας την εικόνα"

Το  Σάββατο 19 Ιουλίου  2014 
στο

Κέντρο  Τεχνών  του  Δήμου  Αθηναίων

                       Πάρκο Ελευθερίας, (Βασ. Σοφίας)                            


Οι  Σπουδαστές του  ΕΕΣ  Galileo   θα παρουσιάσουν  Κοσμήματα εμπνευσμένα  από τα έργα  των  δασκάλων  καλλιτεχνών της Σχολής Καλών  Τεχνών  Θεσσαλονίκης  Γιάννη  Φωκά – Γιώργο Σκυλογιάννη -  Ξενή Σαχίνη   &  Σπυριδούλας  Πολίτη.  
~~~~~~~~
Η εκδήλωση  γίνετε με αφορμή την συμπλήρωση 180 χρόνων με την  Αθήνα  πρωτεύουσα του  Νεότερου  Ελληνικού κράτους, στα  πλαίσια  του  προγράμματος  eXplonting  και παράλληλα με την έκθεση της Σπυριδούλας  Πολίτη.
~~~~~~~~
Την  εκδήλωση μετά τις  8:00 μ.μ. θα πλαισιώσουν  η  σοπράνο  Βανέσα  Καλκάνη, οι διακεκριμένοι  σολίστ  κιθάρας  Βάσω  Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Παπαρίζος, Σπύρος Κουκάκης και η ποίηση του Ιάσονα Λειδινού.
 ~~~~~~~~

Την επιμέλεια  του προγράμματος eXplonding έχει η Ρεγγίνα Αργυράκη
Συνεπιμελητές Άννα Ντινοπούλου, Βασίλης Γκοιμήσης, Δρ. Ηλίας Κορομηλάς
Την επιμέλεια των κατασκευών έχουν οι αργυροχρυσοχόοι Πάνος Ξυνάριος & Μαρία Γαβρήλου.

~~~~~~~~

Την  εκδήλωση συντονίζει  η  Αρκαδικής καταγωγής και ταμίας της Εταιρείας Αρκαδικών  Γραμμάτων και  Τεχνών  Μαρία  Γαβρήλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ