1. Η Αθήνα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του κόσμου, με την καταγεγραμμένη ιστορία της να εκτείνεται περίπου 3.400 χρόνια. Βικιπαίδεια

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ

TO BHMA TOY ΠΟΛΙΤΗ
............................................................................................................με καθημερινή ενημέρωση
Powered By Blogger

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Παραληρήματα της περί λαϊκισμού και ανευθυνότητας, η κα Μπακογιάννη θυμίζει σε όλους, τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους καταφερόταν μέχρι πρόσφατα εναντίον του σημερινού αρχηγού τηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ 

ΣΤΙΣ  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ 

Αναφορικά με τις συνεντεύξεις του κ. Σαμαρά και της κας Μπακογιάνη στη «RealNews» και το «Βήμα της Κυριακής» αντίστοιχα, ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Επικρατείας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επικαλούμενος ότι δεν πρόκειται να προβεί σε νέες οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, στην αγωνία του να γίνει επιτέλους πρωθυπουργός είτε δεν γνωρίζει τι υπέγραψε με το Μνημόνιο 2 είτε γνωρίζει και συνειδητά επιχειρεί να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.
Από την πλευρά της η νεοφιλελεύθερη συνιστώσα της ΝΔ, η κα Μπακογιάννη, προτείνει ευθαρσώς την συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που απέφυγαν μετά τις προηγούμενες εκλογές οι αρχηγοί των τριών κομμάτων.
Ταυτόχρονα, με τα παραληρήματα της περί λαϊκισμού και ανευθυνότητας, η κα Μπακογιάννη θυμίζει σε όλους, τους χαρακτηρισμούς με τους οποίους καταφερόταν μέχρι πρόσφατα εναντίον του σημερινού αρχηγού της. 
Θα ήταν καλύτερο και για τους δύο, αλλά πολύ περισσότερο για τον ελληνικό λαό, να μιλήσουν επιτέλους με τους όρους της αλήθειας και να πάψουν να προκαλούν την νοημοσύνη του ελληνικού λαού.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ